PARTIZANOVA NOVA BOMBA! Osvojio Ligu šampiona, a sada je došao u Humsku da napravi čudo

Novosti online

21. 10. 2024. u 08:54

Bivši slovenački rukometaš Renato Vugrinec imenovan je u subotu za sportskog direktora Rukometnog kluba Partizan.

ПАРТИЗАНОВА НОВА БОМБА! Освојио Лигу шампиона, а сада је дошао у Хумску да направи чудо

Foto: RK Partizan

Nekada jedan od najboljih rukometaša Evrope sada će voditi brigu o dovođenju igrača u crno-beli tabor. 

- Drago mi je što postajem deo porodice kakva je Rukometni klub Partizan. Živim u Beogradu već dve godine i svi u porodici smo "grobari". U klub su došli ljudi sa velikim ambicijama i posle jednog sastanka sam prihvatio da preuzmem ulogu sportskog direktora. Partizan sa svojom istorijom i tradicijom zaslužuje da bude na putu ka osvajanju titula, a verujem da i svi pravi ljubitelji rukometa u Srbiji žele da jedan srpski klub ponovo zaigra u Ligi šampiona - naveo je Vugrinec, a preneo klub.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Vugrinec je kao igrač sa Celjem osvojio Ligu šampiona 2004. godine, a sa slovenačkom reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu iste godine.

- Na nama iz Upravnog odbora i menadžmenta je da igračima obezbedimo što bolje uslove i sa planovima koje imamo, verujemo u pozitivne rezultate. Ja sam u svojoj karijeri osvojio Ligu šampiona i znam koliko je važno da se u ekipi stvori hemija, da se svi igrači osećaju bitnima, da funkcionišemo kao porodica i samo tako ćemo ostvariti sve ciljeve  - dodao je Vugrinec.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

U dugoj i bogatoj karijeri Vugrinec je nastupao kao desni bek, a najviše ga pamtimo iz Celja i reprezentacije Slovenije. A kasnije je igrao za Magdeburg, Portland San Antonio, Hamburg i Metalurg iz Skoplja pre nego što je završio karijeru u Izraelu. Sa Slovenijom je uzeo srebro na Evropskom prvenstvu 2004. godine. 

Inače, Partizan je prvi na tabeli Superlige Srbije, a u Beogradu je u subotu pobedio Beršem iz Luksemburga u Evrokupu sa 35:24 (15:10).

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN POSLE DRAME SRUŠIO ZADAR: Crno-beli u poslednjim sekundama stigli do pobede