ZRENJANINSKI GRAN PRI PONOVO U PLIVAČKOJ ELITI: Posle dve godine pauze, zbog suspenzije bazena i napravljenog pontona - opet speptakl

B. G.

27. 10. 2024. u 15:32

Nakon dve godine pauze, zbog suspenzije bazena i napravljenog pontona, čime su dimenzije u skladu sa pravilima, zrenjaninski plivački miting je opet u eliti, a na njemu ove godine učestvuje preko 250 plivača Italije, Turske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.

ЗРЕЊАНИНСКИ ГРАН ПРИ ПОНОВО У ПЛИВАЧКОЈ ЕЛИТИ: После две године паузе, због суспензије базена и направљеног понтона - опет спептакл

Plivački klub Proleter

    - Eho kvaliteta i rejtinga kupa, opstao je i nakon dve godine pailuze, uspeli smo da rešimo tehnički nedostatak i sada smo na evropskoj mapi značajnih nadmetanja mladih, najtalentovanijih plivača - kaže Dragan Jocić, trener u Plivačkom klubu Proleter, koji je glavni organizator mitinga koji se ovog vikenda održava na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, podrže mlade plivače.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NESTVARNI NIKOLA JOKIĆ: Denver i Klipersi odigrali meč za infarkt, a o igri Srbina će se pričati (VIDEO)