Bobana je imala velike planove: Pre porođaja govorila je za medije i otkrila želju

Novosti online

22. 06. 2020. u 11:12

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković preminula je u 31. godini, a za njenu smrt pojedini mediji kažu da je posledica komplikacija na porođaju.

Бобана је имала велике планове: Пре порођаја говорила је за медије и открила жељу

Foto: Instagram

Bobana nikada nije krila koliko je volela streljaštvo, a na brojna odricanja se nije osvrtala i nikada se nije žalila.


- Sve je manje dece u raznim sportovima. Ipak, bolje je da su deca u sportu nego na ulici. Odricanje je tu, ali tu je i ta satisfakcija, donošenje medalja svom gradu, svojoj državi, da budeš uspešan u onome čime se baviš. Streljaštvo mi je donelo toliko toga da se retko sretim tih odricanja koja sam morala da imam, koja imam i dan danas - ispričala je ona za "RTV Bor".
Imala je velike planove, koji nažalost, nikada neće biti ostvareni. Radovala se bebi i svojoj velikoj ulozi majke, ali i narednim takmičenjima.

- Trebalo bi da se porodim u junu, a sada već pravim planove da sredinom oktobra izađem na prvo takmičenje, i to u Srbiji. To je sam početak sezone, tako da ću imati dovoljno vremena da se spremim za najveće izazove - navela je tada medijima Bobana Momčilović Veličković.

Podsećamo,Bobana se porodila pre dvadesetak dana, a u međuvremenu je došlo do komplikacija zbog kojih joj se stanje pogoršalo. Lekari nisu uspeli da joj spasu život, dvadeset dana je trajala njena borba, poslednjih sedam - bez svesti, ali... na kraju je bitku izgubila. Sa druge strane, u ovoj tragediji beba nije bila ugrožena, oseća se dobro.

(Blic)
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk