MITING U SAVANI: Lični rekord Trgovčevića

V. N.

20. 07. 2020. u 18:50

LUKA Trgovčević je nadmašio sebe u Italiji.

МИТИНГ У САВАНИ: Лични рекорд Трговчевића

Foto: N.Paraušić

Naš atletičar je na mitingu u Savani na 110 metara popravio svoj lični rekord - 13,92. Srbinu je to donelo treće mesto, brži su bili pobednik Britanac Endrju Poci (13,30) i italijanski reprezentativac Hasan Fofan - 13,74.

Na mitingu se videlo da su se atletičari uželeli takmičenja. A istakla se ćerka čuvene daljašice Fione Mej, koja je 1998. postavila rekord Italija od 7,11 metara, 18-godišnja Larisa Japičino. Naslednice legendarne Mej je u prvoj seriji skočila 6,80 metara, što je njen najbolji rezultat u karijeri i državni rekord Italije do 20 godina.

Mlada Japičino je, tako, uspela da stane uz rame našoj Ivani Španović, s kojom trenutni deli drugo mesto na svetskoj rang-listi. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?