NOVI KAPITEN ZA NOVO VREME: Todorović se vratio u Kraljevo

G. K.

21. 07. 2020. u 16:00

UZ NOVU upravu i novog šefa stručnog štaba Milana Simojlovića, u Odbojkaški klub Ribnica iz Kraljeva posle više od jedne decenije provedene u inostranstvu ovog leta vratio se sjajni primač servisa Ivan Todrović.

НОВИ КАПИТЕН ЗА НОВО ВРЕМЕ: Тодоровић се вратио у Краљево

Ilustracija sport Foto Dephositos

Nakon uspešne karijere u Rumuniji, Kuvajtu, brojnim Kiparskim i Francuskim klubovima, Todrović je ponovo zadužio dres Ribnice, kluba u kojem je ponikao i koji je iznedrio brojne asove magične igre na mreži poput Brđovića, braće Petković, braće Kovačević, Lisinca i mnogih drugih, sa željom da sa kapitenskom trakom oko ruke pomogne popularnim „musketarima“ da ponovo zaigraju značajniju ulogu na domaćoj odbojkaškoj sceni.

- Sjajan je osećaj vratiti se u matični klub. Imamo ideju kako bi sve to trebalo da izgleda, želimo da napravimo dobru, konkurentnu ekipu. Stvorila se mogućnost i da prvi tehničar reprezentacije Nikola Jovović započne pripreme sa nama uz otvoreni ugovor i imamo njegovo obećanje da će biti sa nama dok ne nađe zadovoljavajući angažman u inostranstvu – kaže Todorović.

Svojevremeno ljubimac kraljevačke publike, kao i pristalica svih klubova u kojima je igrao, najavljuje da će osim na terenu učiniti sve i da van njega pomogne „musketarima“ da ostvare svoje ambiciozne planove.

- Bivša uprava je učinila mnogo za klub i postavila nam težak zadatak i izazov da je nadmašimo – dodaje Todorović. - Imamo najviše ambicije i uz podršku i pomoć Gradske uprave nadam se da Ribnica može da ide u pravom i željenom smeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije