JOVOVIĆ O POVRATKU U RIBNICU: Kraljevo je bilo i ostalo grad odbojke

G.Ćirović

22. 07. 2020. u 12:30

PRVI tehničar odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Jovović započeo je ovih dana pripreme za novu sezonu sa odbojkašima kraljevačke Ribnice.

ЈОВОВИЋ О ПОВРАТКУ У РИБНИЦУ: Краљево је било и остало град одбојке

Foto:G.Šljivić

Sa popularnim „musketarima“ Jovović ima otvoreni ugovor, odnosno dogovor sa upravom kluba i novim šefom stručnog štaba Milanom Simojlovićem da u redovima prvoligaša iz grada na Ibru ostane sve dok ne ostvari zadovoljavajući inostrani angažman.

- Ribnica je jedan od klubova sa najdužom odbojkaškom tradicijom u Srbiji i ne treba da posebno naglašavam ko je sve ovde ponikao. Nije tu uvek bilo sjajnih finansijskih uslova, međutim, Kraljevo je bilo i ostalo grad odbojke. Zato sam oberučke i prihvatio poziv. Klub je praktično meni izašao u susret i potrudiću se da ozbiljnim radom maksimalno doprinesem napretku igrača i tima – kaže Jovović.

On je istovremeno pohvalio trenutni igrački kadar Ribnice u koji su se ovog leta iz inostranstva vratili primač servisa Ivan Todorović i tehničar Predrag Bićanin.

- Očekujem na prvom mestu kvalitetne treninge. Tu su Bićanin i Todorović koji već niz godina igraju na vrhunskom nivou i oni bi trebalo da budu predvodnici ove generacije, a ja da budem nešto kao treća sreća sa strane – dodaje reprezentativni tehničar. - Mislim da ovo zaista može da bude fina odbojkaške priča, da ćemo svi zajedno napredovati i spremno dočekati takmičarsku sezonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)