BRITANCU UKINUTA SUSPENZIJA: Savetovao ljude kako da biju žene, pa platio kaznu i obećao donaciju

Beta

23. 07. 2020. u 17:26

BRITANSKOM bokseru Biliju Džou Sondersu ukinuta je danas suspenzija, koju je dobio nakon što se činilo da promoviše nasilje u porodici.

БРИТАНЦУ УКИНУТА СУСПЕНЗИЈА: Саветовао људе како да бију жене, па платио казну и обећао донацију

Foto: Instagram/Bili Džo Sonders

Sonders je u martu postavio video snimak na kome se videlo kako udara u vreću za trening i savetuje muškarce kako da udaraju svoje partnerke u slučaju svađe u karantinu.

WBO šampion super srednje kategorije priznao je da je to bila glupa greška, a njegov promoter Edi Hern je video snimak nazvao "idiotskim" i "neprihvatljivim".

Boksera su kritikovale i razne dobrotvorne organizacije koje se bave zaštitom žrtava nasilja.

Njegovu dozvolu suspendovao Britanski bokserski odbor za kontrolu, koji je, posle jučerašnjeg saslušanja, proglasio Sondersa krivim za nedolično ponašanje i naložio mu je da kaznu od 15.000 funti uplati u dobrotvorne svrhe.

Sonders je najavio da će donirati 25.000 funti organizaciji koja se bavi zaštitom žrtava nasilja u porodici.

Sonders je neporažen u 29 mečeva, a pre izbijanja pandemije korona virusa bio je blizu dogovora o borbi sa Solom Alvaresom u Las Vegasu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije