ODBOJKAŠKI TRANSFERI: Hamzagić došao po trofej u Radnički, Kubura otišla u PAOK

S. K.

13. 08. 2020. u 15:25

IRFAN Hamzagić, iskusni korektor, biće velika uzdanica odbojkaša Radničkog u novoj sezoni.

ОДБОЈКАШКИ ТРАНСФЕРИ: Хамзагић дошао по трофеј у Раднички, Кубура отишла у ПАОК

Foto: M.Vukadinović

Nekadašnji igrač Novog Pazara, Budve, podgoričke Budućnosti, turskog Torula, francuskog Kana i nemačkog Eltman voleja veruje da će Kragujevčanima pomoći u borbi za trofeje.

- Prezadovoljan sam atmosferom u klubu i ne sumnjam da će biti veoma jaki u narednoj sezoni. Sa Loparom i Ristićem sam igrao u Novom Pazaru, gde smo osvojili i Kup Srbije. Nadam se da ćemo sličan uspeh ostvariti i sa Radničkim. Uostalom došao sam u Kragujevac, jer su se moje ambicije i ciljevi poklopili sa klupskim – rekao je za sajt Radničkog Hamzagić.

Sjajni smečer prvi put u Srbiji neće igrati za Novi Pazar, u kojem je rođen.

- Većina igrača Novog Pazara su moji prijatelji i van terena.Ali, kada počne utakmice moramo da budemo profesionalnci... Ne volim da obećavam puno, osim da ću u svakom trenutku dati svoj maksimum. Nadam se i da će se situacija sa virusom smiriti i da će nam navijači pomoći kada bude najpotrebnije – istakao je Hamzagić.

Nekadašnja korektorka Partizana Milica Kubura je nemački Drezden zamenila za grčki PAOK. Povremena reprezentativka Srbije u odbojci je trebalo da pristupi italijanskoj Kazerti,ali je promenila pravac i skrasila se u Solun.

Rumunska Alba Blaž je posle bivše reprezentitvke Srbije Ane Antonijević angažovala Bojanu Ćelić Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?