IVANA ŠPANOVIĆ ODUSTALA OD ODBRANE SVETSKOG ZLATA: Prednost data poljskom Torunu

Novosti online

20. 08. 2020. u 10:04

IVANA Španović neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Kini!

ИВАНА ШПАНОВИЋ ОДУСТАЛА ОД ОДБРАНЕ СВЕТСКОГ ЗЛАТА: Предност дата пољском Торуну

Foto: Instagram/Ivana Španović

Najbolja srpska atletičarka i njen tim odlučili su da otkažu nastup na takmičenju koje se održava od 19. do 21. marta 2021. godine na kome bi branila zlatnu medalju.

Aktuelna svetska i evropska šampionka u skoku udalj je u fazi rehabilitacije od loma metatarzalen kosti na desnom stopalu, ali to nije razlog otkazivanja Svetskog prvenstva. Prioritet je dat dvoranskom Evropskom prvenstvu.

- Evropsko prvenstvo u dvorani je od 5. do 7. marta u poljskom Torunu. Tamo će Ivana braniti niz od tri zlatne medalje, dok u Nanking nećemo ići. Preblizu je šampionatu Starog kontinenta, a opet suviše kasno za planove vezane za sezonu na otvorenom gde su nam Olimpijske igre u Tokiju primarne. Dakle, Ivana neće u Nankingu braniti zlatnu medalju osvojenu u Birmingemu 2018. godine - rekao je njen trener Goran Obradović u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk