BATA NOVI KAPITEN PERUĐE: Jedan od najboljih klubova u Italiji poštuje Atanasijevića

S. K.

22. 08. 2020. u 13:22

ALEKSANDAR Atanasijević Bata je godinama ljubimac navijača Peruđe. To su odavno prepoznali i u klubu, tako da su odlučili da naš trofejni odbojkaš u novoj sezoni bude njihov kapiten.

БАТА НОВИ КАПИТЕН ПЕРУЂЕ: Један од најбољих клубова у Италији поштује Атанасијевића

Foto: Sajt Peruđe

Odluku su na prelep način objasnili na svom zvaničnom instagram-nalogu, kao i na "Tviteru".

- Došao si u Peruđu vrlo mlad. Odrastao si sa nama. Trpeo si i slavio sa nama. Uvek si davao srce za naše boje. Ti si duša tima. Ti si naš kapiten. O kapitene! Moj kapitene - napisali su čelnici jednog od najboljih italijanskih i evropskih odbojkaških klubova.
Korektor "orlova" (29), koji je ponikao u Partizanu, u Peruđu je došao 2013, iz poljskog Belhatova, za koji je igrao od 2011. Prvi trener u Italiji mu je bio Slobodan Kovač, a saigrači legendarni Goran Vujević i Nemanja Petrić. Radio je i sa Nikolom Grbićem, a od prošle godine strateg Peruđe je selektor svetskih prvaka Poljaka, Belgijanac Hajnen.

Atanasijević je sa Peruđom osvojio Skudeto, dva puta Kup i Superkup, a igrao je i polufinale Lige šampiona. Bio je i najbolji igrač prvenstva Italije. Sa reprezentacijom Srbije je aktuelni evropski prvak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk