VOJVODINA BRANI PEHAR: Tradicionalni odbojkaški turnir "Memorijal velikana" na "Spens-u"

S. B.

02. 09. 2020. u 18:23 >> 18:49

TRADICIONALNI odbojkaški turnir „Memorijal velikana“ u znak sećanja na rano preminule igrače Vojvodine, Žarka Petrovića i Radovana Dabića, biće odigran od 3. do 5. septembra u „Spens-u“.

ВОЈВОДИНА БРАНИ ПЕХАР: Традиционални одбојкашки турнир Меморијал великана на Спенс-у

TROFEJ Stevan Simić, Siniša Gavrančić i Slobodan Boškan Foto: S.Bajić

Učešće će uzeti kragujevački Radnički, Ribnica, Niša i domaćina, po svim bezbednosnim merama zaštite od koronavirusa, ali bez prisustva publike.

To su danas u razgovoru sa novinarima potvrdili Slobodan Boškan, direktor, Siniša Gavrančić, trener i Stevan Simić, kapiten našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva i naglasili da je „Memorijal velikana“ po tradiciji uvertira u prvenstvo Srbije.

"Prvi put turnir neće imati međunarodni karakter, jer nam zbog specifične situacije sa „kovid 19“ neće doći u goste ekipe iz inostranstva. Ugostićemo naše sportske prijatelje i rivale na mreži, kao poseban uvod u srpski šampionat" kaže Boškan i potvrđuje da će smotra odbojkaša proteći po striktnim uputstvima kriznog štaba.

Trener Gavrančić će odmeravanje sa suparnicima iskoristiti da sklopi konačan mozaik pred start šampionata a kapiten Simić da se oseti puls ekipe u takmičarskim duelima.

"Odigrali smo i pobedili na dva turnira u Nišu i Kraljevu i izvesno je da će ovaj u Novom Sadu biti teži. Naš cilj je da odbranimo trofej" kaže kapiten Simić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer