Sportski savez opštine Kučevo domaćin krovnoj organizaciji "Briga o deci i rekreativcima"

N. I.

03. 09. 2020. u 18:25

SPORTSKI savez Srbije nastavio je obilazak teritorijalnih sportskih saveza i ovoga puta posetio Kučevo.

Спортски савез општине Кучево домаћин кровној организацији Брига о деци и рекреативцима

FOTO: SSS

Generalnog sekretara SSS Gorana Marinkovića ugostili su Aleksandar Ilić, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Kučevo, Saša Bulutić, član veća za sport i Miloš Petrović bivši član veća za sport, a novi član veća za turizam.

- Imam samo pozitivne utiske nakon sastanka sa ljudima koji predvode sport u Kučevu. Sportski savez ove opštine kontroliše na najbolji način raspodelu sredstava klubovima, a dobra saradnja sa lokalnom samoupravom izrodila je mnoštvo ideja kao i ciljeva za popularizaciju sporta - bio je prvi komentar Marinkovića koji je predložio organizaciju akcija namenjenih pre svega deci i rekreativcima.

- Generalni sekretar Sportskog saveza opštine Kučevo izrazio je veliko interesovanje da se organizuje najpre Mali sajam spora i da se deci u Kučevu prezentuje šta sve mogu da treniraju i da se uključe u sistem sporta, sklone sa ulica i kroz druženje nauče kako zdravo da žive. Za sledeću godinu planiramo da zajednički sprovedemo i akciju besplatnog fitnesa za žene, pa će akcija "Budi zdrava - vežbaj sa nama" nakon edukacije sportskih stručnjaka biti proširena i na ovu opštinu. Veliko interesovanje postoji i za organizacijz Seoskih igara Sportskog saveza Srbije u 2021. godini. Nadam se da će u Kučevu nastaviti da organizuju trku "Homoljski motivi" i da će ona, uz zajedničke akcije biti lepa tradicija - rekao je Marinković i dodao:

- Dobra komunikacija i buduća intenzivnija saradnja sa sektorom turizma u Kučevu doprineće razvoj celokupne opštine i verujem da će uspeti da turiste privuku u ovaj kraj mnoštvom znamenitosti i netaknutom prirodom - zaključio je generalni sekretar SSS.

Ove godine u opštini Kučevo mlađe kategorije fudbalskih klubova iz Beograda sproveli su svoje pripreme. Povećanje smeštajnih kapaciteta kao i buduće unapređenje sportske infrastrukture uvrstiće Kučevo na mapu sportskog turizma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ZAHAROVA PITALA BORELJA: Da li ovo važi i za Srbiju, kojoj je Zapad odsekao istorijsku teritoriju Kosovo?