POZNATI RUKOMETAŠ KUKA ZBOG MILOVOG PADA! Mrvaljević izgradio karijeru u Srbiji, a sada mu smetaju trobojke!

Novosti online

04. 09. 2020. u 10:56

DRAŠKO Mrvaljević, direktor rukometne reprezentacije Crne Gore dao je skandaloznu izjavu nakon pada Đukanovićevog DPS-a, u kojoj lamentira nad početkom kraja Milovog režima, ali se i gadi "četničkih i srbijanskih" zastava.

ПОЗНАТИ РУКОМЕТАШ КУКА ЗБОГ МИЛОВОГ ПАДА! Мрваљевић изградио каријеру у Србији, а сада му сметају тробојке!

Foto: N. Paraušić

- Ideja za koju sam živeo i za koju bih sutra poginuo nestaje u masi tuđih i nama stranih zastava i usklika. Momci, sve ono za što smo živeli, radili i sanjali i ideju koja je meni, a siguran sam i vama, bila nešto najsvetije - juče smo predali onima protiv kojih smo se najviše borili i od kojih smo se najviše plašili - rekao je bivši rukometaš koji je celu karijeru izgradio u Srbiji igrajući za Sintelon iz Bačke Palanke.

- Ne mogu da vam opišem stanje i nemoć koju osećam kao Crnogorac, čovek koji voli svoju zemlju dok gledam kako nestaje nešto meni najsvetije što postoji - rekao je Mrvaljević, i naglasio da ovo više nije njegova Crna Gora, i da "samo čeka momenat kad će trijumfalno da ušetaju u manastir i definitivno proglase pobedu njihove ideje i nestanak nečega što smo poslije sto godina uspeli da povratimo".

- Braćo Crnogorci, volio bih da grešim i u suzama se iskreno nadam, ali ono što vidim je nešto što ja ne poznajem i nikad neću moći da prihvatim i da živim sa tim. Da me neko pogrešno ne shvati, ne radi se o DPS-u, Milu, radi se o masi ljudi sa četničkim i srbijanskim zastavama svuda po Crnoj Gori, nema "krstaša", nema naše zastave, nema "gaetuše". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (17)

FANTASTIČAN USPEH: Evo šta je Novak Đoković zaradio plasmanom u finale Šangaja