BICIKLISTIČKA TRKA BEOGRAD-BANJALUKA: Pod Majevicom divni domaćini

Novosti online

05. 09. 2020. u 16:17

NAJVEĆI biciklistički karavan u ovom delu Evrope, Beograd-Banjaluke prošao je kroz Ugljevik.

БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА БЕОГРАД-БАЊАЛУКА: Под Мајевицом дивни домаћини

Foto: V.Mitrić

U okviru 2. etape karavan se  kretao iz pravca Lopara i Priboja, a kroz Ugljevik je prošao ulicama Karađorđevom, Svetog Save i Bogutovačkom, pa kroz Ugljevičku Obrijež i Ravno Polje, gde  dalje nastavlja ka Zvorniku Milićima i ide do Vlasenic,e gde se završava ova etapa.

Direktor trke Vladimir Kuvalja rekao je da je ovogodišnje izdanje trke Beeograd-Banjaluka se trebao održati u aprilu a zbog pandimije je pomeren za septembar.

Kuvalja je istakao da je drugi put u Ugljeviku, koji se našao na mapi trke.

- Odlična saradnja sa opštinom Ugljevik i ona zaslužuje da u njoj bude start ili cilj. Ovo je prelep prostor za vožnju bicikla - rekao je Kuvelja.

Načelnik Ugljevika, Vasilije Perić, izrazio je zadovoljstvo što je ova opština domaćin drugu godinu zaredom Međunarodnom biciklističkom karavanu.

- Ova trka znači naše zajedništvo, Srbije i Republike Srpske, i zbog toga mi je posebno zadovoljstvo što je naša opština deo ove sportske manifestacije koja promoviše našu Srpsku - rekao je Perić. - Opština Ugljevik je poznata kao grad sporta.Ulažemo značajna pare uvek smo spremni podržati sportske manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!