ZBILJIĆ: OK Ribnica zaslužuje vrh, odbojka je nacionalni sport broj 1 u Srbiji

Tanjug

14. 09. 2020. u 15:03

ODBOJKA je definitivno nacionalni sport broj 1 u Srbiji, evropski smo prvaci u muškoj i ženskoj konkurenciji i mislim da je pravo vreme da vratimo tradiciju u prvi plan, kaže Dragoljub Zbiljić.

ЗБИЉИЋ: ОК Рибница заслужује врх, одбојка је национални спорт број 1 у Србији

Foto:G.Šljivić


"Osim OK Vojvodina, čiji sam predsednik i koji pokazuje visoku klasu, što na našim terenima, što u Evropi, vreme je da se Kraljevo i Ribnica, kao klub koji je dao jako puno reprezentativaca, spomenuću samo neke, Lisinac i Uroš Kovačević su ponikli ovde, vrati na visoko mesto", rekao je Zbiljić i dodaje.

"Ukoliko je tu problem samo novac, a koliko sam shvatio jeste, to ćemo relativno lako da rešimo, ima puno lokalnih privrednika u Kraljevu koji će podržati našu inicijativu, nešto slično kao u Novom Sadu i mislim da je vreme da tradicija ispliva i kvalitet izade u prvi plan", ističe Zbiljić.

Prema njegovim rečima, cilj je da se Ribnica ove sezone stabilizuje i završi na jednom od prvih šest mesta.

"Da učestvuje u mini ligi, pa u plej-ofu dokle stigne. Očekujem da se igra polufinale Kupa Srbije, što bi bilo korektno i da se ide uzlaznom putanjom".


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk