NAPAD NA TENT I VOJVODINU: Odbojkaško prvenstvo u obe konkurencije najavljuje neizvesnu trku za trofeje

S. Krstović

15. 09. 2020. u 12:51

START bez publike. Danas počinje odbojkaška Superliga u obe konkurencije, koja će se odigrati "ubrzano" kako bi se sve završilo do 17. aprila.

НАПАД НА ТЕНТ И ВОЈВОДИНУ: Одбојкашко првенство у обе конкуренције најављује неизвесну трку за трофеје

Foto: Logo

Svi se nadaju da se ovogodišnje prvenstvo neće, kao prošlogodišnje, prekinuti zbog virusa korona. Titule brane odbojkašice TENT i igrači Vojvodine NS seme.

Utakmice će se igrati uz protokol koji je propisao Krizni štab, što znači bez navijača, a akterima će se pre ulasku u dvoranu meriti temperatura, uz obavezne maske. Poštovaće se maksimalno svi epidemiološki propisi.

Kod dama Obrenovčankama će najveći rivali u borbi za titulu biti Ub, Železničar, Crvena zvezda... Kod muškaraca Vojvodina je sačuvala tim, kojoj će najviše da prete ojačani Radnički, Niš i Mladi radnik.

U prvom kolu pada večiti rivali u obe konkurencije derbije će igrati na dva kraja grada: devojke u zemunskom "Masteru", a mladići na Banjici.

Prvo kolo Superlige odbojkaša, danas: Crvena zvezda - Partizan (Banjica, 20.00), Mladi radnik - Novi Pazar (19.00), Vojvodina NS seme - Borac Starčevo (18.00), Spartak SU - Radnički (19.00), Niš - Mladi radnik (17.00).

Prvo kolo Superliga odbojkašica, danas: Partizan Soker - Crvena zvezda (SC "Master", 19.00), Klek Zrenjanin - Železničar (20.00), Ub - Spartak SU (19.00), Srem - Beograd (19.30), Jedinstvo SP - TENT (19.00). n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POSLE DOPINGA, JOŠ I OVO: Siner odgovorio Alkarazu: Ako ti je puno mečeva - nemoj da igraš!