LUBURIĆ NA ŠESTOM MESTU: Deset najvećih transfera u ruskoj odbojci

S. K.

15. 09. 2020. u 12:47

SPECIJALIZOVANI odbojkaški sajt "worldofvolley" objavio je deset najvećih transfera u ruskoj Superligi.

ЛУБУРИЋ НА ШЕСТОМ МЕСТУ: Десет највећих трансфера у руској одбојци

Foto: N.Paraušić

Na šestom mestu je korektor Srbije Dražen Luburić, koji je letos iz Belogorja prešao u Lokomotivu, gde se pridružio Marku Ivoviću.

Na prvo mesto je zaseo Italijan Ivan Zajcev, koji je iz Modene prešao u Kubas.

Drugi je Bugarin Cvetan Sokolov (iz Zenita Kazanj u Dinamo Moskava), a treći Poljak Bartos Bednorc (iz Modene u Zenit Kazanj).

Rus Jegor Kljuka je četvrti, pošto je dres Fakela zamenimo za Zenitov iz Sankt Peterburga. Peti je Kanađanin Džon Gordon Perin (iz brazilskog Sada Kruzeira u Ural), šesti naš Luburić, sedmi Rus Viktor Poletajev (iz Kuzbasa u Zenit iz Sankt Peterbuga), osmi Italijan Gabrijel Neli (iz Pjaćence u Belogorje),deveti Francuz Antoan Brizard (iz Varšava u Zenit iz Sankta Peterburga), a deseti Poljska Maciej Muzaj (iz Gasporm-Jugre u Ural).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije