BOROVČANIN O FINALU SUPERLIGE: Ko god podigne pehar, svi su pobednici

Tanjug

17. 09. 2020. u 13:38

PREDSEDNIK Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin izjavio je da će posle velikog finala Superlige i majstorice između Radničkog i Loznice, ko god da podigne pehar, na kraju svi slaviti sport i biti pobednici.

БОРОВЧАНИН О ФИНАЛУ СУПЕРЛИГЕ: Ко год подигне пехар, сви су победници

Foto: BSS

- Oba tima pokazala su ogromnu želju i žar za pobedom koji su ih i odveli do pobeda na domaćim terenima i do zakazivanja majstorice u kojoj će sve karte biti otvorene. Sledi neutralni teren, isti pritisak i isti motiv, a pobednik, kao i u svakom sportu biće samo jedan", rekao je Borovčanin.


Ipak, kako kaže, boks je plemenita veština u kojoj posle bitke sledi zagrljaj protivnika koji označava pobedu sporta, što i jeste najlepša slika i poenta svega što se na terenu dešava.

- Ponosni smo što će ko god da zagrli šampionski pehar, kome god ta prestižna titula pripadne, na kraju svega slaviti sport i sportska priča i što će sa te strane svi biti pobednici, ovi sjajni momci i borci, koji svakodnevno provode sate i sate trenirajući sa tim ciljem, a to je trijumf sporta”, istakao je Borovčanin.

Majstorica za titulu izmedu boksera Radničkog i Loznice na programu je u subotu od 19 sati u Smederevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije