VANJA UDOVIČIĆ: Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti!

Novosti online

17. 09. 2020. u 21:49

SRBIJA je večeras dospela u epicentar atletskog sveta. U Beogradu se održava Atletski miting u bacanju kugle "Dobaci do... 22".

VANJA UDOVIČIĆ: Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti!

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Događaju je prisustvovao i ministar Omladine i sporta Vanja Udovičić, on je veče proveo u društvu krema svetske atletike, na atletskom mitingu koji se održava u Beogradu.

Sve u sklopu promocije Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici koje će se održati 2022. godine u prestonici Srbije. 

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Na mitingu su pored Asmira Kolašinca učestvovali i Džo Kovač, aktuelni svetski šampion, kao i olimpijski šampion iz Rio de Žaneira Rajan Krauzer. 

„Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti. Bacački miting je početak kojim najavljujemo najveće i najznačajnije takmičenje u atletici, Svetsko dvoransko prvenstvo, koje će se održati u Beogradu 2022. godine. Ovde smo da svi zajedno podržimo i navijamo za srpske šampione koji će odmeriti snage sa najvećim imenima svetske atletike u ovoj disciplini. Pripremni period koji je pred nama dobra je prilika da ovakvim i sličnim manifestacijama promovišemo predstojeće takmičenje i pokažemo da je Srbija zemlja šampiona”, istakao je ministar Vanja Udovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije