BOKSERI RADNIČKOG BOLJI OD LOZNICE: Krstaši novi šampioni Srbije

Novosti online

20. 09. 2020. u 00:22

MAJSTORICA Bokserske lige Srbije 2019/20. održana na gradskom Trgu u Smederevu iznedrila je novog šampiona, ekipu BK "Radnički" iz Beograda.

БОКСЕРИ РАДНИЧКОГ БОЉИ ОД ЛОЗНИЦЕ: Крсташи нови шампиони Србије

FOTO: BSS

Krstaši su u trećoj odlučujućoj borbi do slavlja stigli kada je tim Loznice kod rezultata 6:0 predao susret za konačnih 2:1 u korist Beograđana.

BK "Radnički" je do devete titule u svojoj istoriji stigao upravo u trenutku kada Sportsko društvo Radnički slavi stogodišnjicu postojanja.

Bokser Radničkog sa peharom/OTO: BSS

Nakon dva finalna okršaja između između BK "Radnički" Beograd i BK Loznica rezultat je ostao izjednačen 1:1, što je ovaj duel odvelo u majstoricu. U prvom susretu pobedu je odnela ekipa Loznice na domaćem terenu 10:4, u revanš meču Krstaši su uzvratili istom merom i kao domaćini došli do pobede od 8:6.

Svi mečevi su emitovani na TV Arena u direktnom TV prenosu.

Detalj sa meča BK Radnički - BK Loznica/FOTO: BSS

Trijumfom Krstaša stavljena je tačka na Super ligu Srbije 2019/20. koja se odužila na celu godinu usled višemesečnih prekida izazvanih pandemijom korona virusa.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove