ZAJEDNO SU JAČI: Čelnici OSS i OSRS razgovarali o dosadašnjoj i budućoj saradnji

S. K.

24. 09. 2020. u 12:43

SARADNjA Odbojkaškog saveza Srbije i OS Republike Srpske dosada je bila odlična i čelnici obe organizacije žele da u budućnosti bude još bolje.

ЗАЈЕДНО СУ ЈАЧИ: Челници ОСС и ОСРС разговарали о досадашњој и будућој сарадњи

Foto: Ilustracija

Na sastanku vodećih ljudi OSS i OSRS dogovoreno je da se nastavi testiranje dečaka i devojčica i u Republici Srpskoj, u kojoj će biti održana edukacija najmlađih u okvoru projekta "Moj prvi smeč" OS Srbije.

Treneri će učestvovati na seminirima koje organizuju oba Saveza, a predviđenjeno je da stručnjaci iz OSRS stažiraju na svim reprezentativnim akcijama OSS. Takođe, OSS će platiti školarinu za dvoje trenera iz OSRS na Sportskoj akademiji u Beogradu.

Dogovorena je zajednička organizacija priprema seniorskih selekcija Srbije i njihovih prijateljskih utakmica u Republici Srpskoj. Zajednički će organizovati kampove u Republici Srpskoj i Srbiji.

Dva Saveza su najavila uspostavljanje bliže saradnje klubova iz Srbije i Republike Srpskoj, potpisivanja protokola o saradnji i bratimljenju.

Saradnja dva Saveza počeka je organizacionom i stručnom podrškom formiranja OSRS 1993, godine i traje neprekidno do danas.

U reprezenatcijama Srbije igraju igrači koji su prve korake napravili u Republici Srpskoj, a seniorske selekcije se za velika takmičenja pripremaju na Palama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)