SPREMNE ZA FINALE KUPA: Rukometašice Jagodine žele trofej

Z. Gligorijević

26. 09. 2020. u 18:21

RUKOMETAŠICE Jagodine spremno su dočekale finalni turnir Kupa Srbije, pa su danas u Zrenjaninu pobedile ekipu iz Aranđelovca, rezultatom 34:22.

СПРЕМНЕ ЗА ФИНАЛЕ КУПА: Рукометашице Јагодине желе трофеј

FOTO: ŽORK Jagodina

One će sutra u 14:30 sati protiv Naise odigrati finalnu utakmicu, koju će RTS direktno prenositi.

Jagodinke su dva puta osvajale taj trofej i ovo je prilika da tri najbolje ekipe u Srbiji u međusobnim duelima pokažu koja je bila najbolja u sezoni 2019/2020., jer je prvenstvo prekinuto i nije proglašen šampion.

- Drago mi je da se, posle dužeg vremena, vraćamo u normalu. Finalni turnir Kupa Srbije 2019/2020 je prebačan za početak nove sezone zbog pandemije virusa korona. Za nas je takmičenje izuzetno bitno, želimo da osvojimo kup. Prsrećan sam i što smo pobedili starog sportskog rivala iz Aranđelovca, sa kojim vodimo teške i kvalitetne utakmice - ocenio je šef stručnog štaba Dragan Markov.

Rukometašice Jagodine spremne za finale Kupa/FOTO: ŽORK Jagodina

Svoja očekivanja pred meč je iznela i kapiten Jelena Gojković.

- Finalni turnir Kupa Srbije za nas je kruna prošle sezone u kojoj smo dominirale. To je prilika da još jednom potvrdimo ono što smo radili na pripremama i očekujemo da damo sve od sebe. Sve naše misli vezane su za finalni turnir. Bilo bi odlično da osvojimo Kup Srbije i tako počnemo novu sezonu – dodala je kapiten Jelena Gojković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima