ŠAMPION NA STARTU SA CRVENČANIMA: Rukometaši Vojvodine dočekuju Crvenku

S.B.

02. 10. 2020. u 16:43

RUKOMETAŠI Vojvodine će u subotu, 3. oktobra u 18 časova u dvorani „Slana bara“, na otvaranju nove sezone dočekati povratnika u elitni rang, ekipu Crvenke.

ШАМПИОН НА СТАРТУ СА ЦРВЕНЧАНИМА: Рукометаши Војводине дочекују Црвенку

Foto: Arhiva Novosti

Šampion Srbije i osvajač Kupa će tako, posle više godine,  ponovo igrati Superligu od početka sezone, paralelno sa SEHA ligom. 

"Iza nas je sjajan vikend, nadigrali smo dva fanstastična tima, Metaloplastiku i Dinamo, što je vetar u leđa, ali je i mač sa dve oštrice. Zato sam rekao  igračima odmah po osvajanju kupa da slučajno ne pomisle da su dominantni i da će biti lako. Naprotiv tek sada će svi želeti da nas pobede. U prvom delu srpskog prvenstva prioritet će nam biti visok nivo igre koji želimo da držimo jer u mnogim mečevima će praktično rezultat biti u drugom planu. Cilj je biti među prve četiri", kaže Boris Rojević, trener Vojvodine.

 Novina je ta što ligu čine 16 klubova podeljenih u dve grupe gde će po četiri najbolje obezbediti plasman u plej-of. Darko Jevtić, direktor Novosađana, naglašava da šampion startuje protiv Crvenke, koja je jedna od najvećih i omiljena sredina koja decenijama predstavlja rasadnik talenata u srpskom i jugoslovenskom rukometu.

"Naši ciljevi su poznati. Nije lako ponavljati uspehe. Ima tu sjajnih ekipa koje su mnogo uložile u igrački kadar i svi žele da skinu Vojvodinu sa trona. To neće biti lak posao ni za njih, a ni za nas da nastavimo sa šampionskih peharima na koje smo navikli. Napravili smo dobar tim, koji ima mnogo ratnika i kojima je jasno predočeno kakvu Vojvodinu na terenu želimo da vidimo, a to je kao u finalu nedavnog kupa",  kaže direktor Vojvodine Darko Jevtić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima