JOVOVIĆ DIREKTOR BEC: Veliko priznanje za srpski badminton

S. K.

18. 10. 2020. u 13:46

RADOMIR Jovović je na Skupštini Evropske badminton federacije izabran za direktora BEC. Jovoviću mandat traje do 2024. godine, a u isto vreme je i član borda direktora BEC.

ЈОВОВИЋ ДИРЕКТОР БЕЦ: Велико признање за српски бадминтон

Foto arhiva VN

- Srećan sam i ponosan. Posle 25 godina rada na razvoju srpskog badmintona i osam godina članstva u komisija BEC, evropske kolege su mi ukazale veliko poverenje i čast izborom za direktora...Kao član Borda direktora imaću mogućnost da dam još veći doprinos razvoju evropskog badmintona - kaže Radomir Jovović, predsednik Badminton saveza Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije