TRI "BALONA" DO FAJNAL EJTA: Održan žreb za vaterpolo Ligu šampiona

S. K.

19. 10. 2020. u 13:40

LIGA šampiona za vaterpoliste zbog pandemije korona virusa promenila je sistem takmičenja, tako da će se do Fajnal ejta, od 3. do 5. juna u Hanoveru, odigrati tri turnira u "balonu".

ТРИ БАЛОНА ДО ФАЈНАЛ ЕЈТА: Одржан жреб за ватерполо Лигу шампиона

N. Paraušić

U Rimu je danas održan žreb za grupnu fazu, pa su u grupi A: Olimpijakos, Pro Reko (Mandić), Jug, Špandau (Dedović), Marsej (Prlainović), pobednik kvalifikacione grupe A, a u B su: Ferencvaros (Jakšić), Barseloneta (Aleksić), Hanover, Jadran HN, Dinamo Tbilisi (Vapenski, Vasić), pobednik kvalifikacione grupe B.

Određeno je da se prvi "balon" održi od 14. do 17. decembra u Osetiju kraj Rima (grupa A) i od 15. do 18. decembra u Budimpešti (grupa B). Drugi "balon" je od 1. do 5. marta, a treći od 19.do 22. aprila.

Inače, za plasman u grupnu fazu boriće se i naš Radnički, koji će igrati na kvalifikacionom turniru grupe B od 11. do 15. novembra u Budimpešti. Kragujevčani su u grupi B1, u kojoj će se sastati sa domaćim OSC, Sintezom iz Kazanja, španskom Terasom i francuskim Turkoanom.

U B2 su: grčki Vuljagmeni, Breša (Lazić), Enka Istanbul i rumunska Oradea (Gojko Pijetlović, Rogač). Pobednik grupe B igraće u grupi B grupne faze.

U Ortiđi je grupa A, u kojoj su u A1: Ortiđa, Barselona, Steaua, Jadran ST, Primorac, a u A2: Solnok (Filipović, Duško Pijetlović, Drašović, trener Gocić), Mladost Zagreb, francuski Pej de,grčki Jdraikos.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)