SKUPŠTINA RSS NIJE ODRŽANA; Đurković: Ne računajte na mene

S. K.

22. 10. 2020. u 22:00

NEMA mira u srpskom rukometu. Skupština RSS na kojoj je trebalo da se podvuče crta posle četiri godine i raspišu izbori nije održana, jer su delegati Beograda posle polustanog većanja sa predsedavajućim napustili sednicu.

СКУПШТИНА РСС НИЈЕ ОДРЖАНА; Ђурковић: Не рачунајте на мене

Foto: N.Paraušić

Zbog toga najviše telo nije imalo kvorum da bi se verifikovali mandati predstavnicima Vojvodine. Zato je predsednik najvišeg tela Dragan Krsmanović najavio ostavku, a prvi čovek UO Božidar Đurković je poručio da na njega više ne računaju.

Zbog novonastale situacije iz Nadzornog odbora su najavili da će se obratiti Minsitarstvu omladine i sporta kako bi se problem razrešio.

Inače, kako prenosi portal „Balkan-handball.com“ dan uoči sednice je delovalo je da su regionalni savezi našli zajednički jezik i da će sve krenuti na bolje. Međutim,juče u hali „Slodes“ nije bilo ni reč o zajedništvu.

Zato je predsednik Saveza Božidar Đurković u veoma emotivnom govoru naglasio da je preživeo pakao u poslednje četiri godine.

- Ovo je vrhunac agonije i sve što se dešava nije u skladu sa ugledom i tradicijom našeg rukometa.Svi moramo da podelimo krivicu. Mislio sam da ću podneti izveštaj o radu, ali očigledno da ne postoji volja da radimo zajedno. Sebe ne vidim ovde, želim vam sve najbolje i ne računajte više na mene – rekao je Đurković i napustio halu „Slodes“.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!