SPORTSKI SAVEZ SRBIJE NASTAVLJA SA AKTIVNOSTIMA: Kragujevac grad šampiona!

N. I.

24. 10. 2020. u 08:10

U okviru redovnih aktivnosti delegacija Sportskog saveza Srbije, koju je predvodio generalni sekretar Goran Marinković, posetila je Kragujevac i Topolu.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ НАСТАВЉА СА АКТИВНОСТИМА: Крагујевац град шампиона!

FOTO: SSS

Predstavnike najmasovnije sportske organizacije na Balkanu u Kragujevcu je primio Predrag Stevović član Gradskog veća za sport, a sastanku su prisustvovali i pravni savetnik SSS Nenad Đurđević kao i predstavnici Sportskog saveza Kragujevca.

"Kragujevac je poznat kao grad sporta, ima znamenite sportiste i uspešne klubove. Veoma nam je stalo, kao krovnoj sportskoj organizaciji u Srbiji, da sport u Kragujevcu funkcioniše na najbolji mogući način", istakao je generalni sekretar Goran Marinković i dodao:  

"Ovo je samo prvi u nizu susreta i nadam se da ćemo i u novom sazivu dobro sarađivati, kazao je Predrag Stevović član Gradskog veća za sport i dodao da Sportski savez Srbije, na ovaj način želi da produbi saradnju sa Kragujevcem i da je podigne na viši nivo, na obostrano zadovoljstvo".

Svoj obilazak Šumadijskog regiona nastavljen je posetom Topole. Generalni sekretar je na sastanku sa predsednikom opštine Igorom Petrovićem i većnikom za sport dobio informacije o funkcionisanju sporta i pozitivan impuls kada je ovaj segment u pitanju. 

"Drago mi je da se Topola probudila, da novi predsednik opštine želi da više pažnje posveti sportu i da je spreman da preduzme velike korake u što kraćem periodu. Odbojkaški klub je postigao odlične rezultate, osnovan je i streličarski klub, postoje razne ideje za konjičke klubove, a nama je uvek drago da vidimo da se pozitivne stvari događaju. Zajednički ćemo ovakav trend i nastaviti. Ovo je prvi sastanak, očekujemo ih u Sportskom savezu Srbije za nekoliko dana kada će se i krenuti u ozbiljan rad na poboljšanju. Neophodno je obezbediti svima u Topoli što bolje uslove za bavljenje sportom i rekreacijom", zaključio je Marinković.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk