LUIS NE MENJA TIM: Volf nije zabrinut oko pregovora sa Hamiltonom

Beta

13. 11. 2020. u 20:09

DIREKTOR Mercedesa Toto Volf rekao je danas da uopšte nije zabrinut u vezi pregovora oko novog ugovora koji bi sa tom ekipom trebalo da potpiše šestostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton.

ЛУИС НЕ МЕЊА ТИМ: Волф није забринут око преговора са Хамилтоном

FOTO: AP

Volf je nedavno rekao da će se o ugovoru više pričati kada Hamilton osvoji sedmu šampionsku titulu, što bi Britanac mogao da uradi u nedelju u trci za Veliku nagradu Turske.

"Ne, uopšte nisam zabrinut. To je dobra zavisnost jednih od drugih. Mi bismo voleli Hamiltona u bolidu, a ja mislim da on želi da vozi Mercedes pošto je konkurentan, pa mislim da je to dobar balans. Ne želim da pominjem datum, jer ako to uradim, svi će o tome pitati na svakoj trci, ali tako smo se dogovorili. Važno je da obezbedimo obe titule, a onda ćemo imati opušteniji pristup razgovorima o budućnosti", naveo je Volf, navodi se na sajtu Formule 1.

Neizvesno je i da li će Volf sledeće sezone ostati u Mercedesu.

"Verujem da svako od nas ima rok trajanja kao direktor ekipe, pošto jednostavno nije održivo raditi nekoliko stotina trka i biti najbolja verzija onoga kakav si bio na početku. U ovom poslu si stalno u avionu, 20 ili više trka, a kada se vratite u ponedeljak, onda vas čeka posao u kancelariji. Prošle godine sam 250 noći proveo u hotelu i imao 500 sati leta i to je nešto što sigurno ne želim da radim do kraja života. Ali, uživam u ovome što radim i sigurno ne želim da odem iz Mercedesa", naveo je Volf.

Mercedes je ove sezone postao prva ekipa u istoriji Formule 1 koja je sedam puta uzastopno osvojila titulu u konkurenciji konstruktora.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir