OGLASIO SE MINISTAR OMLADINE I SPORTA: Udovičić čestitao Međunarodni dan studenata

Tanjug

17. 11. 2020. u 11:36

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas studentima Međunarodni dan studenata, poželevši im da uvek tragaju za novim znanjem i neguju svoje talente.

ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР ОМЛАДИНЕ И СПОРТА: Удовичић честитао Међународни дан студената

Foto: Tanjug

- Dragi studenti, želim vam srećan vaš Međunarodni dan studenata. Studentski dani su jedan od najlepših perioda u životu svakog od nas. To je period u kojima stičemo prijateljstva za ceo život, nove ljubavi, period u kojem postavljamo nove ciljeve, težimo akademskim titulama i u kom se akademski se usavršavamo i kom težimo da postanemo bolji i sanjamo svoje snove", poručio je Udovičić u čestitki na Instagramu.

On je istakao da u periodu izazova sa kojima se suočavamo svi treba zajedno da budemo solidarni i odgovorni, da se usresredimo na sticanje novih znanja i ove dane iskoristimo za lični napredak, kroz edukaciju, informisanost i negovanje talenata.

- Nemojte odustajati od svojih ideologija, nemojte da težite ničemu manjem od onog što vi želite. Postavljajte ciljeve tako da se drugi ugledaju na vas i da se takmiče sa vama. Budite buntovnog uma kada je reč o znaju i znajte da su energija i kreativnost koje imate dovoljni da svaki dan učinite svojim danom", zaključo je Udovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)