POMOĆ KLUBOVIMA: Sportski savez Srbije u poseti Požegi!

N. I.

18. 11. 2020. u 15:15 >> 15:15

Delegacija Sportskog saveza Srbije posetila je Požegu.

ПОМОЋ КЛУБОВИМА: Спортски савез Србије у посети Пожеги!

FOTO: SSS

Generalnog sekretara SSS Gorana Marinkovića i saradnike uputili su u razvoj sporta ove opštine njen predsednik Đorđe Nikitović, predsednik SO Dejan Mrkić, član veća za sport Branko Simović i sekretar Aportskog saveza opštine Požega Marko Maćić. 

Na sastanku su predočene aktivnosti koje su u planu da se sprovedu u 2021. godini, a u fokusu će biti animiranje najmlađih da se bave fizičkom aktivnosti. Bilo je reči i o obnovi postojeće sportske infrastrukture, kao i izgradnje novih terena. 

Prilikom posete generalni sekretar Marinković obišao je stadion FK Sloga i sportsku halu Požega u kojoj je Marinković uručio pomoć klubovima u vidu lopti sekretaru teritorijalnog sportskog saveza Maćiću.

"Drago mam je što smo do detalja upoznati sa planovima koje opština Požega ima u segmentu sporta. Uvek smo tu gde se dobro radi i gde se javljaju nove ideje. Razumevanje predsednika opštine za sport je vrlo značajno, a predan rad ljudi zaduženih za sport verujemo da će pokazati odlične rezultate u godinama koje su pred nama. Sportski savez Srbije u saradnji sa Sportskim savezom opštine Požega i uz podršku lokalne samouprave organizovaće niz manifestacija, bilo je reči o Malom sajmu sporta, Seoskim igrama Sportskog saveza Srbije i akciji besplatne rekreacije za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama". Radujemo se još boljoj saradnji i drago nam je što su i teritorijalni savezi kao i lokalne samouprave u simbiozi kakva i treba da postoji i da su aktivni i imaju odličnu komunikaciju sa Sportskim savezom Srbije",  rekao je Marinković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)