CEV ODLUČIO DA SE BALONI IGRAJU I U KUPU: Moguć srpski derbi u Monpeljeu

S. K.

19. 11. 2020. u 17:39

PRAVILA se zbog pandemije korona virusa menjaju iz dana u dan.

ЦЕВ ОДЛУЧИО ДА СЕ БАЛОНИ ИГРАЈУ И У КУПУ: Могућ српски дерби у Монпељеу

Foto: EPA-EFE/ JOSE MANUEL VIDAL

Tako je Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) odlučila da se nokaut faza nastavi u tzv "balonima", tako što bi se u jednom gradu okupile po četiri ekipe i odigrale prvo mečeve osmine finala, a pobednici i četvrtfinale. 

Zanimljivo da je u Monpeljeu moguće da se u četvrtfinalu odigra srpski derbi između Niša i Mladog radnika. Prehodno Nišlije moraju da eliminišu englesku Poloniju, a Požarevljani domaćina, Monpelje. 

Vojvodina mora u Moskvu, gde u osminu finala igra sa domaćim Dinamom. Naprave li podvig, Novosađani bi se u četvrtfinalu sastali sa boljim iz meča Arkadi (Rumunija) - Groningen (Holandija). 

Kod dama imamo dva predstavnika. TENT organizuje turnir u Obrenovcu, gde u osminifinala igra sa slovenačkom ekipom Šempetar. U drugom meču sastaju se Vašaš (Mađarska) - Minsk (Belorusija)/Fatum (Mađarska). Ubljanke ide u Moncu, gde u osminifinala igraju sa Brnom. Drugi par je: Monca - Bekeščaba (Mađarska).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)