DANKINJE BOLJE OD NORVEŽANKI: Počela serija prijateljskih utakmica pred PE

S. K.

26. 11. 2020. u 12:01

DO pre neki dan nije se znalo da li će se održati EP za rukometašice, od 3. do 20. decembra u Danskoj, a već je odigrana prva prijateljska utakmica.

ДАНКИЊЕ БОЉЕ ОД НОРВЕЖАНКИ: Почела серија пријатељских утакмица пред ПЕ

Foto arhiva VN

Domaće igračice su u Koldingu, gde će u C grupi igrati Srpkinje, izgubile od Norveške sa 27:25 (14:16). Iste rivalke sastaće se još jednom pred EP.

Naše dame treniraju u centru FSS u Staroj Pazovi i ne najavljuju nijednu pripremnu utakmicu. Podsetimo, Katarina Krpež Šlezak i drugarice su u grupi C sa Holadnijom (dolaze bez povređene Polmanove), Mađarskom (pripremaju se u kompletnom sastavu) i Hrvatskom, koja ima dosta problema zbog Kovida 19.

Prve tri selekcije će u drugoj fazi igrati sa tri najbolje iz grupe D: Norveškom, Nemačkom, Rumunijom ili Poljskom. Odlučujuči mečevi igraju se u Herningu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRPSKI DERBI U STOKHOLMU: Međedović protiv Đerea, ulog je ogroman