HAKA ZA MARADONU: Ragbisti Novog Zelanda na svoj način se oprostili od velikog fudbalera (VIDEO)

Novosti online

28. 11. 2020. u 16:30

RAGBISTI Novog Zelanda sastali su se sa Argentinom u okviru turnira Tri nacije, šampionata Južne hemisfere u ovom sportu, a pre početka odali su počast Dijegu Maradoni na originalan način.

ХАКА ЗА МАРАДОНУ: Рагбисти Новог Зеланда на свој начин се опростили од великог фудбалера (ВИДЕО)

EPA-EFE/DARREN PATEMAN

Kapiten Ol-bleksa, Sem Kejn, izneo je dres Novog Zelanda sa brojem 10 i imenom Maradona i položio ga na travu ispred okupljenih ragbista Argentine.

Zbog virusa korona turnir tri nacije igra se ove godine u izmenjenom formatu. Svetski šampion i branilac trofeja Južna Afrika otkazala je zbog pandemije učešće, a svi mečevi igraju se u Australiji.

Na tribinama je dozvoljen ograničen broj gledalaca a mnogi od njih nosili su Diejgove desetke na leđima dresova Argentine.

Manje važan podatak je da su se Ol-bleksi više nego ubedljivo revanširali argentinskim Pumama (38:0) za nedavni poraz u ovom takmičenju (25:15).

Dijego Maradona je vatreno podržavao Argentinu u svim sportovima a posle fudbala,  ragbi mu je, uz košarku i tenis bio omiljeni sport.

- Gledao bi tenis, ragbi, hokej... gde god bi neki momci ili devojke nosili dres Argentine bio je tu da ih podrži i da im pokaže kako se bori za taj dres - rekao je trener Argentine Mario Ladezma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)