I UDOVIČIĆ ČESTITAO STAŠI: Osvajanje dve medalje je sportski podvig

Novosti online

28. 11. 2020. u 22:40

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je večeras reprezentativki Srbije Staši Gejo srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju u Moskvi, saopšteno je iz Ministarstva omladine i sporta.

И УДОВИЧИЋ ЧЕСТИТАО СТАШИ: Освајање две медаље је спортски подвиг

Foto: Tanjug

- Čestitam, Staša, na osvojenoj vicešampionskoj evropskoj medalji i borbenosti i istrajnosti koje si pokazala tokom trajanja Evropskog prvenstva. Svaka čast na sportskom podvigu i osvajanju dve medalje. Uveren sam da ćeš sjajnim nastupima i u budućnosti nastaviti da budeš na pobedničkim postoljima međunarodnih takmičenja - piše u čestitki ministra Udovičića.

Staša Gejo je na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju, koje se održava u Moskvi, pre pet dana osvojila i bronzanu medalju u disciplini bolder, podseća se u saopštenju Ministarstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir