BOKSERSKA LIGA: Startuje 25.decembra, povratak Zvezde i Partizana

Tanjug

06. 12. 2020. u 10:42

NOVA sezona bokserske Superlige Srbije počinje 25. decembra, učestvovaće osam klubova, uključujući i povratnike Crvenu zvezdu i Partizan, saopštio je Bokserski savez Srbije (BSS).

БОКСЕРСКА ЛИГА: Стартује 25.децембра, повратак Звезде и Партизана

Ilustracija sport Foto Dephositos

Za šampionski trofej boriće se još branilac titule Radnički Beograd, Vojvodina, Sombor, Rokica Loznica, Naišus Niš i Radnički Kragujevac.

Zvezda i Partizan svakako privlače najveću pažnju, Rokica Loznica i Vojvodina oslanjaju se na svoju školu boksa, Sombor i Naišus Niš sa ambicijama za titulu, Radnički Kragujevac uvek sve iznenadi sa talentovanim bokserima, a Radnički Beograd nakon titule pokrenuo je Školu boksa i ogromno interesovanje dece za boks je na Crvenom Krstu.

Predsednik Saveza Nenad Borovčanin sa svojim timom i u ovoj godini i pored neobične situacije zbog korona virusa, napravio je puno sjajnih za promociju srpskog boksa, liga nastavlja svoj put i sigurno će izazvati veliki pažnju sportske javnosti.

Po dva najbolja tima iz dve grupe plasiraće se u plej-of.

Mečevi će se održavati u devet težinskih kategorija, obavezni su domaći bokseri, seniori i omladinci uz lekarsku dozvolu, a obavezna su i dva para juniora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE BILA ANDRIĆEVA ŽENA? U Nobelovcu je igra zanosna Sarajka - Tihomir Stanić je hteo samo nju (FOTO)