HRVATI BESNI NA NACIONALNE OPERATERE: „Povijesni” uspeh njihovih rukometašica prenosila je samo srpska televizija

Novosti online

06. 12. 2020. u 21:47

ŽENSKA rukometna reprezentacija Hrvatske obezbedila je prolaz u drugi krug Evropskog prvenstva pobedom u drugom oklu grupe C Evropskog prvenstva nad selekcijom svetskih prvakinja Holandijom. Ljubitelji rukometa u lijepoj njihovoj, međutim, nisu imali mogućnost da gledaju prenos ovog istorijskog uspeha, to su mogli samo oni koji su u prilici da primaju signal RTS-a.

ХРВАТИ БЕСНИ НА НАЦИОНАЛНЕ ОПЕРАТЕРЕ:  „Повијесни” успех њихових рукометашица преносила је само српска телевизија

EPA-EFE/BO AMSTRUP

Hrvatska radio televizija nije otkupila pravo prenosa, a kablovski operater koji je to uradio ni na jednom od svojih pet kanala nije prenosio utakmicu, iako, prema pisanju portala Indeks.hr na petom kanalu nisu prenosili ništa!

- Iz tabora hrvatske reprezentacije u Danskoj saznali smo da drugi program nacionalne srpske televizije (RTS2) jedini u regiji prenosi utakmicu između Hrvatske i Holandije, pa smo radeći tekstualni prenos tog dvoboja morali da pratimo taj program umesto nekog od hrvatskih, koje očito nije baš previše briga za hrvatski rukomet - piše Indeks.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

VELIKA TROJKA IMALA RIVALSTVO O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Ovo je dokaza koliko su Đoković, Federer i Nadala veliki (FOTO)