HRVATICA OD KOJE SRBIJI PRETI NAJVEĆA OPASNOST: Obrijana glava, lepotica u zagrljaju i brutalni mišići (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2020. u 15:54

ŽENSKA rukometna reprezentacija Srbije protiv Hrvatske igra odlučujući meč za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Danskoj (18.15 sati), a jedan od glavnih aduta rivalki iz komšiluka je Katarina Ježić.

ХРВАТИЦА ОД КОЈЕ СРБИЈИ ПРЕТИ НАЈВЕЋА ОПАСНОСТ: Обријана глава, лепотица у загрљају и брутални мишићи (ФОТО)

Foto: EPA

Hrvatska ima maksimalan učinak na Evropskom prvenstvu - u prvom kolu su savladale Mađarsku, a u drugoj rundi uspele su da sruše i aktuelnog šampiona sveta, selekciju Holandije.

Naše devojke su na polovičnom uspehu posle senzacionalne pobede nad Holanđankama, a zatim i poraza od Mađarske.

Jedna od najzaslužnijih rukometašica sa sjajan start šampionata hrvatske selekcije je 28-godišnja Katarina koja igra na poziciji pivota.

Hrvatska ima maksimalan učinak na Evropskom prvenstvu - u prvom kolu su savladale Mađarsku, a u drugoj rundi uspele su da sruše i aktuelnog šampiona sveta, selekciju Holandije.

Ova odlična hrvatska rukometašica svojim nesvakidašnjim izgledom privlači veliku pažnju javnosti. Rivalkama sigurno nije svejedno kad ispred sebe vide devojku sa zastrašujućim mišićima i obrijanom glavom.

Mnogima pada u oči i njen prisan odnos sa atraktivnom saigračicom iz mađarskog Šiofoka - Simonom Beme.

Katarina često na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke fotografije uz ljubavne emotikone i poruke: “nedostaješ mi”, “moja slatka pitica”, “volim te”...

Mnogi spekulišu, kako prenosi Kurir, da su rukometašice u ljubavnoj vezi. Nerazdvojne su na terenu i van njega, a Katarina svoju saigračicu dovozi na gotovo svaki trening.

(Blic/Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

CRNO-BELI ODNELI POBEDU NA JADRANU: Parni valjak protutnjao kroz Moraču