DŽOŠU I FJURI, KRENULO JE: Verbalni sukob dvojice boksera i najava spektakla

Beta

13. 12. 2020. u 13:39

SVETSKI bokserski šampion u teškoj kategoriji Britanac Entoni Džošua rekao je da mu je drago što se njegov sunarodnik Tajson Fjuri oglasio i zapretio mu nokautom u trećoj rundi.

ЏОШУ И ФЈУРИ, КРЕНУЛО ЈЕ: Вербални сукоб двојице боксера и најава спектакла

Foto: EPA

Džošua je noćas odbranio titule u IBF, WBA i WBO verziji pošto je pred 1.000 gledalaca u Vembli areni u Londonu u devetoj rundi nokautirao izazivača Kubrata Puleva iz Bugarske. On je Puleva tri puta slao na pod, pre nego što ga je nokautirao desnim direktom u devetoj rundi.

Posle tog trijumfa, stekli su se uslovi za organizovanje meča dva britanska bokserska velikana Džošue i Fjurija. Fjuri je rekao da jedva čeka meč.

"Želim tu borbu. Jedva čekam da ga nokautiram u tri runde", naveo je WBC šampion Fjuri na društvenim mrežama.

Foto: EPA

 

Džošua je rekao da će Fjuri "izvući najbolje iz njega".

"To je dobro čuti. Makar mogu da ga dovedem u ring. To i želimo, on je na pravom putu", rekao je Džošua za radio Bi-Bi-Si 5 (BBC).

Borba za objedinjavanje sve četiri titule u teškoj kategoriji između Fjurija i Džošue trebalo bi da se održi naredne godine.

"Otkako sam ušao u boks 2013. godine, jurim sve šampionske pojaseve. Naravno da tražim izazov, ne radi se o protivniku već o zaostavštini i pojasevima. Voleo bih da boksujem protiv svakog ko ima šampionski pojas. Ako je to Tajson Fjuri, neka bude Tajson Fjuri", naveo je Džošua.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HAG DONEO NOVU ODLUKU O ŠEŠELJU: Nezvani gost dolazi u Srbiju?