RADNIČKI BRANI TROFEJ: Kragujevčani protiv Zvezde u finalu Kupa Srbije u vaterpolu

S. K.

28. 12. 2020. u 22:00

RADNIČKI pehar pobednika Kupa Srbije brani protiv Crvene zvezde. Kragujevčani su u polufinalu završnog turnira na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" savladali Novi Beograd sa 13:9 (1:4, 8:2, 3:2, 1:1) i sutra od 18 časova za trofej će se boriti sa Crvenom zvezdom.

РАДНИЧКИ БРАНИ ТРОФЕЈ: Крагујевчани против Звезде у финалу Купа Србије у ватерполу

D.Stjepanović

Okršaj Kragujevčana i "vukova" bio je veoma napet, na momente i grub, a pamtiće se i po perfektnoj partiji sedmostrukog strelca Strahinje Rašovića. Prva četvrtina nije nagoveštavala krajni ishod. Puleni Vladimira Vujasinovića sigurnije su i silovitije ušli u meč i posle osam minuta vodili sa 4:1.

Ali, u drugoj četvrtini eksplodirali su Rašović i drugovi. Za četiri minuta su izjednačili, a onda u finišu prvog dela stekli velikih 9:6. Odbrane su zaigrale čvršće u drugom poluvremenu, ali je branilac trofeja uspešno odolevao pritiscima "vukova". U Radničkom je odskočio Strahinja Rašović sa 7 golova, dva su dali Radulović i Lukić, a po jedan Krug i Stanojević. Golove za Novi Beograd postigli su: Ćuk 3, Tomić 2, Martinović, Nikolov, Asanović i Avramović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir