RUKOMETAŠI POČINJU PRIPREME ZA FRANCUSKU: Đerona za kormilom

S. K.

28. 12. 2020. u 22:49

"ORLOVI" su posle 11 meseci počeli da grade igru za kvalifikacije za EP 2022. u Mađarskoj i Slovačkoj.

РУКОМЕТАШИ ПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ ЗА ФРАНЦУСКУ: Ђерона за кормилом

FOTO: RSS

Novi selektor Toni Đerona nije krio zadovoljstvo što će posle pola godine konačno moći da upozna rukometaše sa svojim načinom radom i šta očekuje od njih. Naša selekcija biće kompletna 1. januara, a već 5. u Zrenjaninu ih u grupi očekuje duel sa Francuzima. Revanš je već 9. u Kreteju, a treći ispit, 13. januara u gradu na Begeju sa Grčkom.

Sreću kormilaru Đeroni, njegovim saradnicima i igračima poželela je i nova predsednica UO RSS Milena Delić, kojoj je društvo pravio član UO za muški rukomet Milorad Krivokapić. Naši asovi se pripremaju u centru FSS u Staroj Pazovi, gde će biti izolovani.

- Pre dve godine bio sam sa reprezentacijom Tunisa na pripremama pred prvenstvo Afrike u ovom centru. Znam da su uslovi na visokom nivou i da ćemo iskoristiti sve što možemo da se dobro pripremimo. Plan je da do 31. decembra radimo na osnovama i pravilima u odbrani, tranziciji i napadu. To su najbitnije stvari. Od 1. januara krenućemo sa pripremama za utakmicu sa Francuskom. Dosta toga smo videli kroz video-analize, ali spremaćemo utakmicu po utakmicu, sve do duela sa Grcima - ističe za sajt RSS Đerona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!