ŠUMADINCI ŽELE FINALE: Vaterpolisti Radničkog sutra startuju na polufinalnom turniru Regionalne lige u Dubrovniku

S. K.

13. 01. 2021. u 12:38

KRAGUJEVČANI žele da u Dubrovniku izvade kartu za Zagreb. Vaterpolisti Radničkog već su trenirali u čuvenom bazenu "Gruž", gde sutra (18.50) protiv Budve startuju na polufinalnom turniru Regionalne lige. Za prva dva mesta koja vode u hrvatsku prestonicu boriće se još sa domaćim Jugom, Solarisom, Jadranom Herceg Novi i Primorcem.

ШУМАДИНЦИ ЖЕЛЕ ФИНАЛЕ: Ватерполисти Радничког сутра стартују на полуфиналном турниру Регионалне лиге у Дубровнику

FOTO: M. Vukadinović

- Želimo da godinu započnemo kako valja - kaže za sajt Radničkog Strahinja Rašović. - Očekuje nas petih teških utakmica u četiri dana, ali mi smo spremni da ostvarimo naš cilj i plasiramo se na F4 u Zagrebu. Uz nas najveći kandidati za prva dva mesta su Jug, Jadran i Primorac, ali ne smemo da potcenimo Budvu i Solari.

Slično razmišlja i Marko Radulović:

- Očekujem da osvojimo jedno od prva dva mesta u grupi. Jug je kao domaćin glavni favorit, a nama uz rame su Jadran i Primorac, ali nikako ne smemo da zanemarimo Budvu i Solaris.

Drugi polufinalni turnir od sutra do nedelje igra se na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" u Beogradu, a u prvom kolu sastaju se: Partizan - Primorje (17.00), Crvena zvezda - Jadran Split (18.50), Šabac - Mladost (20.40).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)