ZBOG IZGLEDA I UČINKA POSTAO HIT NA SVETSKOM PRVENSTVU: Pogledajte zašto ceo svet priča o rukometašu Konga (FOTO) (VIDEO)

Novosti online

16. 01. 2021. u 09:20 >> 09:23

IME Gautijera Mvumbi Terija postalo je poznato širom planete, a sve zbog njegovog nastupa na Svetskom prvenstvu u rukometu koje se održava u Egiptu.

ЗБОГ ИЗГЛЕДА И УЧИНКА ПОСТАО ХИТ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ: Погледајте зашто цео свет прича о рукометашу Конга (ФОТО) (ВИДЕО)

FOTO: EPA-EFE

Pivot Demokratske republike Kongo postao je prepoznatljiv širom planete. Dosta se govori o njegovom učinku, ali i fizičkom izgledu. 

Tokom 11 minuta na terenu tokom duela protiv Argentine, Mvubi je imao četiri prilike sa šest metara, sve ih je realizovao. 

FOTO: EPA-EFE

Teri je prošle godine potpisao za četvrtoligaša Francuske, ekipu Druks, a verovatno će se nakon Svetskog prvenstva ponude za dvadesetšestogodišnjeg pivota nizati. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!