ZVEZDA SE OPROSTILA: Crveno-beli nisu uspeli da se plasiraju na F4 Regionalne vaterpolo lige u Zagrebu

S. K.

17. 01. 2021. u 13:07

DALEKO od podviga. Vaterpolisti Crvene zvezde u poslednjem, petom kolu polufinalnog turnira grupe A Regionalne lige u Beogradu nisu imali snage da iznenade favorizovanu Mladost - 10:18 (4:4, 2:5, 3:6, 1:3). Crveno-beli tako nisu uspeli da izbore finalni turnir, 26. i 27. marta u Zagrebu,na kojem će igrati prve dve ekipe sa turnira na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović", Mladost i splitski Jadran.

ЗВЕЗДА СЕ ОПРОСТИЛА: Црвено-бели нису успели да се пласирају на Ф4 Регионалне ватерполо лиге у Загребу

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su samo u prvoj četvrtini parirali Zagrepčanima. "Žapci" su svu svoju snagu pokazali u drugih osam minuta kada su se odlepili na 9:6. U drugom poluvremenu su samo uvećavali svoju prednost. U Zvezdi su odskočili Gavril Subotić sa četiri i Veljko Tankosić sa tri gola. U Mladosti je dominirao centar Radu sa četiri gola, a istakao se i golman Marcelić sa 13 odbrana.

Beograđani su šansu da igraju u Zagrebu propustili u prvom kolu kada su posle peteraca izgubili od splitskog Jadrana sa 18:16 (13:13 u regularnom delu).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir