KARABATIĆ: Bojao sam se posle mečeva sa Srbijom, to nije bio nimalo prijatan uvod u SP

Novosti online

26. 01. 2021. u 16:20

FRANCUSKI rukometaš Nikola Karabatić zadovoljan je kako njegova reprezentacija igra na Svetskom prvenstvu u Egiptu. Sjajni igrač se dotakao i nedavnog duela ove selekcije sa Srbijom.

КАРАБАТИЋ: Бојао сам се после мечева са Србијом, то није био нимало пријатан увод у СП

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

"Trikolori" su obezbedili plasman u četvrtfinale šampionata sveta, a rival u toj fazi takmičenja biće im selekcija Mađarske.

Karabatić priznaje da je bio zabrinut nakon poraza i remija Francuske sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, neposredno pred početak Mundijala.

- Malo sam se bojao kada sam video ove dve utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Euro 2022. godine. To nije bio nimalo prijatan uvod u SP. Može se dogoditi da izgubiš na strani, ali kod kuće bod, to nikako nije bilo dobro - rekao je Karabatić.

Francuska na Svetkom prvenstvu još uvek nije osetila gorčinu poraza.

- Otvaranje protiv Norveške je bilo OK, a Norveška je super ekipa i takve pobede uvek dignu ekipu. Sve ostalo je bilo nastavak, makar smo se protiv Švajcarske i Alžira mučili više nego što je trebalo. No, nekad je važno saznanje da pobeđuješ čak i kada igraš loše. To je kvalitet. Ako se osvrnem na ostatak reprezentacija u tom smislu, isto je, samo Danska igra očekivano dobro - zaključio je 36-godišnjak rođen u Nišu.

Karabatić se trenutno oporavlja od povrede kolena, a povratak na teren se očekuje za nekoliko meseci.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk