SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI POŽAREVCU: Odlična saradnja sa gradom

N. I.

23. 02. 2021. u 17:44

GENERALNI sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković posetio je grad Požarevac.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ПОЖАРЕВЦУ: Одлична сарадња са градом

FOTO: SSS

Organizovan je sastanak sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem, članom gradskog veća zaduženim za sport Milanom Jovićem i predsednikom Sportskog saveza grada Požarevca Zlatanom Kostićem.

Grad Požarevac izdvojio je 100 miliona dinara za sport u 2021. godini, a gradonačelnik prepoznaje značaj sporta i ima mnogo razumevanja za ovaj sektor.

- Velika nam je čast što smo danas ugostili generalnog sekretara SSS gospodina Marinkovića sa saradnicima. Drago nam je što naš sportski savez sa svojom matičnom kućom ima odlične odnose, a grad Požarevac će i ove godine podržati sport i sve akcije koje će biti organizovane u našem gradu.

Na sastanku je bilo reči o rekreativnom sportu i promociji zdravog života. Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije izjavio je:

- U sklopu redovnih obilazaka teritorijalnih sportskih saveza posetili smo Požarevac. U ovom gradu sprovodi se akcija Budi zdrava-vežbaj sa nama, a u planu su i priključivanje akciji sporta u policiji, kao i akcija promocije sporta u vrtićima i predškolskim ustanovama. Kako grad i Sportski savez grada Požarevca imaju odličnu komunikaciju verujemo da će sport u ovom gradu biti iz godine u godinu na višem nivou. Razgovarali smo da ove godine organizujemo i Mali sajam sporta, koji će od ove godine biti obogaćen dodatnim sadržajima i biće pravi praznik sporta u mestu koje će ga organizovati - rekao je Marinković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!