SRPSKI KLUBOVI U EVROKUPU: Za što ubedljivije pobede pred revanš

S. K.

26. 02. 2021. u 19:25

U prvim utakmicama osmine finala Evrokupa u subotu vaterpolisti Novog Beograda na svom bazenu od 18 časova igraju sa Vuljagmenijem, Radnički u Kragujevcu od 19.30 odmerava snage sa Strazburom, dok se Crvena zvezda u Turkoanu od 20.00 sastaje sa istoimenom francuskom ekipom.

СРПСКИ КЛУБОВИ У ЕВРОКУПУ: За што убедљивије победе пред реванш

FOTO: M. Vukadinović

Revanš-utakmice su 6. marta.

- Vuljagmeni ima veoma iskusnu i ozbiljnu ekipu. Za nas je ovo pravi izazov, a smatram da su Grci favoriti u dvomeču - ističe uzdanica Novog Beograda Miloš Ćuk.
Kragujevčani su se za evropski izazov pripremali sa Vuljagmenijem.

- Strazbur je kvalitetna i iskusna ekipa. Sigurno da neće biti lako, ali smo ove godine pokazali da možemo da se nosimo sa vrhunskim timovima - naglašava Lazar Dobožanov.

Crvena zvezda zbog propisa LEN ne može da računa na Rađena i Japanca Šimicua. Ipak, to ne obeshrabruje stratega Aleksandra Filipovića:

- Turkoan je veoma ozbiljna ekipa, ali možemo da se nadigravamo sa njima. Verujem da tim koji je osvojio Kup Srbije ima snagu i kvalitet da ostvari što bolji rezultat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...