OVERENA VIZA ZA EVROPU: Ribnica maksimalna protiv Borca

G. ĆIROVIĆ

01. 03. 2021. u 13:41

KRALjEVO – Pobedom u posledenjem, 18. kolu ligaškog dela „Banka poštanska štedionica Superlige“ odbojkaši kraljevačke Ribnice obezbedili su drugo mesto pred plej-of nacionalnog šampionata, kao i direktan izlazak na evropsku scenu u okviru Kupa CEV naredne sezone.

ОВЕРЕНА ВИЗА ЗА ЕВРОПУ: Рибница максимална против Борца

Foto: G.Šljivić

Popularni „musketari“ su u novoj hali sportova kraj Ibra sa maksimalnih 3:0 (25:17, 25:22, 25:13) savladali Borac iz Starčeva, pa će im rival u prvom kolu plej-ofa biti Mladi Radnik iz Požarevca.

Ostvareni plasman u ligi najbolji je za Kraljevčane u poslednjih dvadesetak godina, a osim doigravanja u šampionatu očekuje ih i finalna utakmica nacionalnog Kupa protiv Partizana.

- Uz sve dobro poznate okolnosti, tu smo gde smo pre početka ove sezone i želeli da budemo, u borbi za oba trofeja na domaćoj sceni, uz obezbeđenu evropsku vizu – kaže Ivan Todorović, kapiten Ribnice. - Tek nas očekuju prava iskušenja, utakmice u kojima ćemo pokazati da nismo slučajno došli u priliku da se borimo za naslove pobednika i Kupa i prvenstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!