ŠAMPIONI KOD PAJIĆA: Gradonačelnik primio vaterpoliste Šapca

Vladimir Mitrić

11. 03. 2021. u 22:46

Šabački gradonačelnik, dr Aleksandar Pajić, primio u Gradskoj kući za vaterpoliste Vaterpolo kluba ,,Šabac”, rođene 2008. godište, kao i njihove trenere i rukovodstvo kluba, izražavajući zahvalnost što su osvajanjem Kupa Srbije, na najlepše način, branili boje svoga grada i kraja.

ШАМПИОНИ КОД ПАЈИЋА: Градоначелник примио ватерполисте Шапца

FOTO: GU Šabac

Čelnik Šapca je naglasio da je “ovo dokaz da najmlađi Šapčani nemaju premca u državi i da su dobri uslovi koje imaju na šabačkom bazenu, kao i stručan rad, preduslov za vrhunske rezultate“.

- Siguran sam da će ovi rezultati biti i u juniorskoj, odnosno seniorskoj konkurenciji i da ove momke tek očekuju vrhunski rezultati, reprezentativne obaveze, svetska prvenstva i olimpijske igre -poručio je šampionima dr Pajić.

- Grad Šabac će uvek da podržava vrhunske rezultate u svim sferama života. Šabac je bio i ostaće grad sporta. Veliki novac ulažemo u sport, a samo na godišnjem nivou to je više od 160 miliona iz budžeta grada . Plan Grada Šapca je da ove godine uradi projekat otvorenog olimpijskog bazena, čija bi izgradnja počela sledeće godine. Šabac zaslužuje da ima otvoreni olimpijski bazen, jer želimo da ovim dečacima i svima drugima koji su ljubitelji sporta na vodi  omogućimo još bolje uslove.

Predsednik Vaterpolo kluba ,,Šabac” Nenad Živanović kaže da je, s razlogom, ponosom na sve što je klub u prethodnom periodu radio, „na sistematski i kvalitetan način“.

– Generacija 2008. godište koja je prvak države, od prvog takmičenja na kome je nastupila 2019. godine ne zna za poraz. To je najbolji pokazatelj stručnog rada i kvalitetnih uslova koji ovaj klub u kontinuitetu ima. I pored generacije 2008. godišta VK ,,Šabac” u svim mlađim selekcijama pretenduje na najviši mogući plasman. U prošlom prvenstvu od pet mlađih kategorija Vaterpolo klub je imao tri selekcije koje su bile među tri najbolje u državi. U narednom periodu siguran sam da će to biti na još većem nivou, tako da pored seniorske ekipe koja je aktuelni prvak države, imamo i mlađe kategorije koje će nastaviti  njihovim stopama. Siguran sam da ćemo jednog dana biti kao klub prepoznatljivi, poput VK ,,Partizan” u njegovo vreme – rekao je Živanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!