DVE VAŽNE UTAKMICE ZA KOŠARKAŠE SLOGE IZ KRALJEVA: Opstanak na talonu

G.Ć.

16. 03. 2021. u 15:13

Košarkašima Sloge iz Kraljeva u narednih nekoliko dana predstoje najverovatnije dve ključne utakmice u borbi za opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije.

ДВЕ ВАЖНЕ УТАКМИЦЕ ЗА КОШАРКАШЕ СЛОГЕ ИЗ КРАЉЕВА: Опстанак на талону

FOTO: KLS

Kraljevčani će najpre u sredu, na parketu nove hale sportova kraj Ibra, u odloženoj utakmici 23. kola KLS, ugostiti OKK Beograd.

Biće to susret starih, ali u ovom slučaju i direktnih rivala u borbi za opstanak, a Sloga će pokušati da se timu iz takozvane Žućkove avlije revanšira za poraz iz prvog dela sezone.

- Na talonu je opstanak, a ovaj i naredni meč odrediće sudbinu prvoligaša iz grada na Ibru. Verujem u pozitivan ishod – poručuje Dragan Kostić, šef struke „belih“.

A, već narednog vikenda, u redovnom 27. kolu, Sloga će takođe na svom terenu ukrstiti koplja sa Dunavom iz Starih Banovaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S