KUDA IDE ŽENSKI RUKOMET? Cvijić: "Nešto pod hitno mora da se menja"

Novosti online

20. 03. 2021. u 22:29

POSLE poraza od Mađarske, ženska rukometna reprezentaija Srbije ostala je bez plasmana na olimpijski turnir, koji se čeka od 1988. godine i (ne)slavnog četvrtog mesta u Seulu.

КУДА ИДЕ ЖЕНСКИ РУКОМЕТ? Цвијић: Нешто под хитно мора да се мења

Dragana Cvijić Foto EPA

Posle utakmice, pivotmenka naše reprezentacije Dragana Cvijić dala je izjavu za nacionalni servis u kome nije štedila reči kritike, ali je izbegla da uperi prst u krivca.

- Evropsko prvenstvo u Danskoj je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se menja. Nadam se da će to pomoći u budućnosti nekim novim generacijama… Nadam se da smo mi žrtva toga i da će zbog mene 'sutra' neko otići na Olimpijske igre. Na devojke sam preponosna, nemam nijednu lošu reč da kažem. Ali, situacija je takva da je moralo hitno nešto da se menja - rekla je Cvijić u izjavi za RTS.

- Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji. Pokušali smo da se izvučemo iz toga, ali kada nemate podršku onda je teško - dodala je ona.

Na pitanje na koga se konkretno odnose njene reči, odnosno da li je u pirtanju problem sa trenerom, Cvijićeva je odbila direktno da odgovori.

- Znaju oni dobro šta treba da se menja, bili su sedam dana s nama. Meni je žao jer… Ne želim da pričam, ali verovatno je mnogima od nas ovo bila poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri - zaključila je Dragana Cvijić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ HARA KINOM: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem